Bankörning Porsche 911 Turbo

 
 

1.695 kr

Provkör en av världens främsta supersportbilar på racingbana. Ta plats bakom ratten och upplev kraften, accellerationen och de vrålande motorerna.

Teoretisk genomgång
Körtips från professionella instruktörer
2 varv actionladdad körning
Välj bland några av världens häftigaste sportbilar

Racetrack Experience – Bankörning på Ring Knutstorp

I depån väntar några av världens främsta supersportbilar. För att få ut så mycket som möjligt av körningen inleds upplevelsen med genomgång av bilen och körteknik. Med den nyvunna kunskapen tar man plats bakom ratten och ger sig ut med vald bil. En professionell instruktör visar linjeval, bromspunkter och ger nyttiga tips.

Att trycka på gasen i en riktig supersportbil på bana är en svårslagen känsla – man hör motorn vråla och känner g-krafterna i de imponerande accelerationerna. Man får uppleva den fantastiska väghållningen i kurvorna och släppa loss de urstarka motorerna på raksträckorna. Välkommen till en riktig racingupplevelse och glöm inte kameran!

Bilinformation
Porsche 911 Turbo
540 hk
Toppfart: 322 km/h
Acceleration: 0-100km/h – 2,9 sekunder

Beskrivning

Antal deltagare
För en person. Upplevelsen sker i grupp med andra förare. Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från de publikplatser som finns vid sidan av banan.

Varaktighet
Teoretisk genomgång
Körtips från professionella instruktörer
2 varv actionladdad körning
Välj bland några av världens häftigaste sportbilar

Baninfo
Upplevelsen sker på Ring Knutstorp som med sin kurviga och kuperade bansträckning inbjuder till utmanande körning även för erfarna förare. Banan är 2070 meter lång och 10-12 meter bred.

Klädsel
Skor utan höga klackar.

Tillgänglighet
Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum från maj till september. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Försäkring
Eventuell skada till följd av vårdslös körning belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 45.000+moms

Övrigt
Nykterhet och körkort är krav. Bilarna kan köras i automatläge.

Qty
SKU: Porsche 911 Turbo 2 Varv / Category: / Tag: .