Lamborghini VS Ferrari 2×4 Varv

 
 

5.795 kr

Hur känns det egentligen att trycka på gasen i en supersportbil? En lätt touch på pedalen och du hör mullret och det närmast metalliska ljudet av en monstermaskin, här pratar vi riktigt supertryck!

Ca 500 hästkrafter
Ferrari och Lamborghini
2×4 varv actionladdad körning
Ett ljud som man aldrig glömmer

Detta är en oförglömlig körupplevelse där du själv eller en vän får köra en av världens mest omskrivna bilar.

Upplevelsen börjar med att man anländer till platsen för sin körning och hälsas välkommen av instruktören. Efter att man har valt bil visar instruktören körteknik och var alla reglage sitter. När man känner sig bekväm med bilen är det dags att glida ner i förarsätet och äntra positionen som sportbilsförare.

Man märker på en gång att man sitter bakom ratten på en supersportbil av högsta klass. Ett lätt tryck på gaspedalen ger ett omedelbart gensvar från den mycket kraftfulla motorn. Hade man inte smak för sportbilar innan kommer man få det efter detta! Glöm inte att ta med kameran.

Beskrivning

Försäkring
Eventuell skada till följd av vårdslös körning belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 45.000+moms

Övrigt
Nykterhet och körkort är krav. Bilarna kan köras i automatläge.

Antal deltagare
För en person. Upplevelsen sker i grupp med andra förare. Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från de publikplatser som finns vid sidan av banan.

Varaktighet
2×4 varv actionladdad körning
Teoretisk genomgång
Körtips från professionella instruktörer
Välj bland några av världens häftigaste sportbilar

Klädsel
Skor utan höga klackar.

Tillgänglighet
Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lamborghini VS Ferrari 2×4 Varv”

Qty
SKU: Lambo vs Ferrari 2x4 varv / Categories: , / Tags: , , .