458Italia
480_right
4658 racer_left

Ferrari 458 Italia representerar en överdådig kombination av design, teknologi, performance och passion. Det är de egenskaperna, som under tidens lopp har skapat namnet Ferrari och det är fokusområden som är djupt förankrade i det italienska sinnelaget och biltraditionen. På så sätt uppkom namnet 458 Italia. 458 anspelar på 4,5 liter cylindervolym och 8 cylindrar.

Ferrari 458 Italia accelererar från 0 – 100 km/t på under 3,4 sekunder och har en toppfart på 325 km/t. Den nya 7-stegs Double Clutch Transmission (DCT) är programmerad med tanke på sportig körning.

Du kan köpa ett presentkort till denna Ferrari 458 Italia i vår butik eller kontakta oss med andra frågor på pla@sportscarrental.dk Bara fantasin sätter gränser.

Hur är det med försäkring?
Alla våra bilar är fullt försäkrade för uthyrning och därför har våra kunder inte heller någon självrisk. Det enda du ska koncentrera dig på, är att njuta av turen. Det är dock en självrisk på 35 000 SE för vanlig uthyrning på dagsbasis.

Kan jag få bilen levererad?
Alle vores biler er fuldt forsikret til udlejning og der er derfor heller ingen selvrisiko for vores kunder. Det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde turen. Dog er der en selvrisiko på 35.000 DKK på almindelig udlejning på dagsbasis.

Vi får många frågor varje dag och vi svarar gärna på alla

Empty tab. Edit page to add content here.