AudiR8
Audi_right
Audi_left

Audis svar på en superbil! Modellen R8 är utrustad med en kraftfull V8 mittmotor och fyrhjulsdrift. En kombination som hittills varit förbehållen italienska superbilar som Ferrari och Lamborghini.

Generna härstammar från racerbanan – det märker man också på vägen. Som ingen annan sportbil ger R8 Coupé dig känslan av ultimat kontroll över nästan okontrollerbar kraft. Känn den oemotståndliga accelerationen från en 4,2-liters V8-FSI-mittmotor på 430 hk. Denna Audi R8 är idealisk för köra-själv-upplevelser. Du kan hyra denna Audi R8 för en dag eller en hel vecka. Men tänk på att den är kraftigt vanebildande!

Vill du hyra denna Audi R8 på dagsbasis för att köra själv, kontakta oss på tel: +45 48 16 30 20 för att få ett pris. Våra telefoner är öppna på vardagar kl. 9 – 18.

Hur är det med försäkring?
Alla våra bilar är fullt försäkrade för uthyrning och därför har våra kunder inte heller någon självrisk. Det enda du ska koncentrera dig på, är att njuta av turen. Det är dock en självrisk på 35 000 SE för vanlig uthyrning på dagsbasis.

Kan jag få bilen levererad?

Vi får många frågor varje dag och vi svarar gärna på alla