GallardoS
LP570Badge_right
LP570-44Badge_right

Snabbare, lättare, starkare! Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 är i högsta grad en racerbil som får köras på gatan. Namnet Superleggera betyder ”superlätt” på italienska och syftar på den bantningskur bilen har genomgått för att få märket. Utöver detta har också antalet hästkrafter ökats, därav ”LP 570” och som alltid har den framhjulsdrift, så att all kraft kan komma ner i asfalten. Detta är enligt Lamborghini den bästa Gallardo som någonsin byggts och det ger vi dem helt rätt i. Så gillar du Lamborghini är det ett måste att ta en tur bakom ratten på den här.

Vill du hyra denna Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 på dagsbasis för att köra själv, kontakta oss på tel: +45 48 16 30 20 för att få ett pris. Våra telefoner är öppna på vardagar kl. 9 – 18.

Hur är det med försäkring?
Alla våra bilar är fullt försäkrade för uthyrning och därför har våra kunder inte heller någon självrisk. Det enda du ska koncentrera dig på, är att njuta av turen. Det är dock en självrisk på 35 000 SE för vanlig uthyrning på dagsbasis.

Kan jag få bilen levererad?

Vi får många frågor varje dag och vi svarar gärna på alla