Mclaren
MCBadge_right
Mc bane 2 Badge_left

Lev ut drömmen och pröva en av världens mest berömda supersportbilar – McLaren MP4-12 – och få en oförglömlig körupplevelse. McLaren. Englands svar på Ferrari säger många om bilmärket som Kevin Magnussen kör Formel 1 i.

Englands Ferrari. Liksom Ferrari är skapad av en person, nämligen Enzo Ferrari, kan McLaren tacka en man, Bruce McLaren, för att märket existerar. Den nya McLaren MP4-12C är en avancerad mittmotorbil med en central cell av kolfiber. Dessutom har främre och bakre ramen samma principer för upphängning som formelbilar. Motorn är en V8 med dubbel turbo: McLaren MP4 accelererar till 200 km/t på 8,9 sek. McLaren själv talar inte om 0 – 100 km/t, men en analys av bilens data pekar på mellan 3,3 – 3,5 sekunder.

Vill du hyra denna McLaren MP4-12C på dagsbasis för att köra själv, kontakta oss på tel: +45 48 16 30 20 för att få ett pris. Våra telefoner är öppna på vardagar kl. 9 – 18.

Hur är det med försäkring?
Alla våra bilar är fullt försäkrade för uthyrning och därför har våra kunder inte heller någon självrisk. Det enda du ska koncentrera dig på, är att njuta av turen. Det är dock en självrisk på 35 000 SE för vanlig uthyrning på dagsbasis.

Kan jag få bilen levererad?

Vi får många frågor varje dag och vi svarar gärna på alla