Sports Car Rental är ett Scandinavisk företag som sedan 2009 är leverantör av upplevelseturer i italienska superbilar. Sports Car Rental är idag Skandinaviens mest seriösa leverantör av sportbilsupplevelser och drivs av entusiasm för superbilar och lusten att dela denna glädje med andra.

Vår vision är att alla ska ha möjlighet att uppleva en tur bakom ratten på en superbil.

Det är viktigt för oss att våra kunder alltid får en positiv upplevelse, oavsett hur erfaren bilist du är. Våra instruktörer ser till att du alltid är ordentligt insatt i hanteringen av fordonet.

Sports Car Rental växer varje år, både vad gäller antal kunder och bilar. Vi kommer i framtiden att kunna erbjuda ännu fler spännande ”upplevelsekoncept” och med priser från 895:- för en tur bakom ratten kan alla vara med.

Som marknadsledande inom körupplevelser i superbilar är det vår vision att fortsätta vara de mest kompetenta på marknaden. Det är samtidigt vår vision att leverera körupplevelser av högsta kvalitet till våra kunder och samarbetspartners, så att våra kunder och samarbetspartners vill fortsätta använda oss som föredragen leverantör inom branschen. Vi arbetar hela tiden utifrån visionen att våra kunder ska få bästa möjliga upplevelse och därför ska vi fortsätta förnya oss och erbjuda nya bilar i vårt sortiment varje säsong, för att på bästa möjliga sätt uppfylla kundernas önskemål.

Kunde

presse

Press

Om du vill berätta om mediamöjligheter eller har press- eller PR-relaterade frågor, sänd oss vänligen ett e-postmeddelande på:
pla@sportscarrental.dk

Adresse

Adresser

Vi genomför presentkortsdagar i hela sverige.
Tryck på stadens namn, så får du ett kort med adressen på.
Malmö | Helsingborg | Göteborg

question

Frågor

Vi får många frågor varje dag och vi svarar gärna på alla, men vi har gjort en lista på de vanligaste frågorna.
Se listan här!

Alla ska ha möjlighet att uppleva en tur bakom ratten i en superbil!

Mission

Sportscar rentals mission är att tillhandahålla särskilt bra service inom uthyrning av superbilar. Dessutom är det vår mission att våra kunder och samarbetspartners ska uppfatta oss som ett företag av trovärdiga och engagerade medarbetare, som levererar oförglömliga körupplevelser till priser som alla har råd med.

Vårt koncept

Konceptet är enkelt. Det ska vara möjligt för alla att uppleva suset bakom ratten i en Superbil till ett överkomligt pris.

Nordens största!

Sports Car Rental är Nordens största leverantör av upplevelseturer i Superbilar och är i dag representerade i Danmark, Norge, Sverige och Spanien.

Se_lev